Bruna Vathorst

Martin Brussaard

"Ik ben al 4 jaar klant bij Paper Dreams. Zij bieden een uniek assortiment feest- en cadeauartikelen, dat goed aansluit op het assortiment dat wij verkopen. De vertegenwoordiger denkt echt mee en onderhoudt zelf het assortiment en dat bespaart me veel tijd! Kortom, ik ben zeer enthousiast over de samenwerking en het assortiment van Paper Dreams."

Fedoki, Meppel

Jenneke

25 jaar geleden begon Jenneke de Boer de feestwinkel Fedoki in Meppel. Vanaf dat moment werken Paper Dreams en Fedoki al samen! Reden genoeg voor een feestje en een speciaal bezoek! Jenneke vertelt over ons 25 jarig jubileum: ‘’Toen ik de zaak begon ben ik met investeringsgeld inkopen gaan doen in kostuums en schmink, later bleek ik daar veel van over te houden en kwam ik op het idee om ook cadeau artikelen te gaan verkopen. Zo is de samenwerking met Paper Dreams ontstaan en dit is tot op de dag van vandaag nog steeds succesvol”

Met een prachtige winkel en een succesvolle online verkoop doet Fedoki het heel goed. Vooral de cartoonmokken van Paper Dreams blijven al jaren een succes. Jenneke is al 25 jaar erg tevreden met het assortiment en het contact met haar vaste vertegenwoordiger. Bij deze willen we Fedoki nogmaals feliciteren met haar 25 jarig jubileum en met onze  samenwerking! Jenneke en Paper Dreams op naar de 50 jaar samenwerking!

Zus & Zo

Stefan Steijaert

"Al bijna 25 jaar is Zus & Zo een ‘begrip’ in Zeeuws-Vlaanderen. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment van heel trendy cadeau- en lifestyle artikelen tot de meest originele en heel vaak ook unieke items. Juist dàt maakt dat de winkel geliefd is bij een heel brede doelgroep. Er is altijd iets te vinden voor iedereen, in elke prijsklasse. Ook kleding, schoenen en wooninrichting zoals kleinmeubelen, lampen en wanddecoraties sieren onze winkel dat een oppervlakte van 1000m2 bedekt.

De feestelijke afdeling van Paper Dreams maakt dat het feestje voor de klant al in de winkel begint. De cartoonmokken zijn al jaren favoriet bij klanten en vervelen nooit. Het contact met onze vertegenwoordiger is erg prettig en zij vult zelf onze voorraad aan. Aangezien we in een toeristisch gebied zitten is het fijn dat wij daar geen omkijken naar hebben gezien de drukte die we soms op de vloer hebben. Wij zijn daar heel blij mee."

Party Time, Weert

"Ruim 21 jaar klant bij paperdreams. Dat zegt eigenlijk al genoeg. Ik kan me nog herinneren dat er een vertegenwoordiger binnenkwam in onze feestwinkel in Helmond. Hij vond het een mooie aanvulling op ons assortiment. We zijn toen met paperdreams in zee gegaan en hebben er nog steeds geen spijt van. Leuk wisselend assortiment zorgt er voor dat we nog wel een tijdje doorgaan met deze firma.

Inmiddels zijn we gevestigd in Weert en hebben nog meer artikelen opgenomen in onze feestwinkel. Onze winkel richt zich de komende weken op het aanstormend carnaval. Onze webshop draait momenteel op volle toeren. www.party-time.nl. Doch houden we een kadohoek ingericht voor de leuke kadootjes. "

Celebrate, Leeuwarden

Daniël Beimers

"Sinds afgelopen December ben ik een tevreden klant van Paper Dreams. Mijn vertegenwoordiger komt elke maand langs en brengt mij goed op de hoogte van de nieuwe producten die ik dan ook met succes in de winkel heb opgenomen. Zo heb ik de Neon Letterslinger + losse letters, Neon bierviltjes en Neon huldeschilden in de winkel! Met de Neon Losse letters kunnen klanten de zinnen aan de slinger helemaal ‘’eigen’’ maken. Met een beetje sturing vanuit ons als winkelier komen daar creatieve en leuke creaties uit. Ik vind Paper Dreams vooral heel sterk op hun basis assortiment. Soms oogt een product vrij hoog qua prijs, maar ze lopen altijd goed in de winkel en klanten blijven het kopen. "