Welkom thuis!

Niets is leuker dan iemand die lang van huis is geweest te verwelkomen met een feestje. Als iemand in het ziekenhuis heeft gelegen, op wereldreis is geweest, of misschien wel uitgezonden is als militair en vervolgens thuis komt, is het extra leuk als het huis leuk versierd is. In het assortiment van Paper Dreams vind je daarom allerlei leuke artikelen waarmee je oprecht kunt zeggen: Welkom thuis!

welkom thuis gevelvlag

  • Razendsnelle levering
  • Goede marges
  • 35 jaar ervaring
  • Eigen aanspreekpunt

Feestelijke welkom thuis artikelen

Welkom thuis versiering kopen

Laten zien dat je iemand gemist hebt kan uitstekend met de feestelijke artikelen van Paper Dreams. Zo hebben wij in onze Neon collectie een aantal artikelen opgenomen met dit thema. Hiermee kun je alles in dezelfde stijl decoreren waardoor het huis een extra feestelijke uitstraling krijgt. Hang een paar leuke neon vlaggetjes op, plak een neon huldeschild op het raam en zet een ‘pas op’ bord buiten. Maak het af met een flitsende neon slinger en zet de tuin af met neon party tape. Als het dan nog niet duidelijk is dat je iemand gemist hebt….

Welkom thuis kaart sturen

Komt er iemand na een lange tijd weer thuis, dan is een kaart sturen altijd een goede manier om aan te geven dat degene welkom is. Dit kan dan ook met een van onze leuke Surprise Cards.
Is de Neon lijn niet helemaal jouw ding, dan kun je bij onze andere feestversiering terecht. Hang bijvoorbeeld een extra grote gevelvlag aan de muur, zodat niet alleen degene die thuis komt, maar direct de hele buurt ziet dat er iemand heel erg welkom is. Ontdek direct onze hele collectie.

Artikelen voor diverse thema’s