Werken voor Paper Dreams?

Wil jij werken voor Paper Dreams? Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Bekijk direct onze openstaande vacatures

grafisch vormgever gezocht

Grafisch vormgever

Om onze groei te ondersteunen zijn we op zoek naar een gemotiveerde freelance grafisch vormgever die ons team wil komen versterken. Ben jij freelancer en is producten ontwerpen jouw passie? Dan zit je goed bij Paper Dreams! Voor diverse nieuwe projecten zijn wij namelijk op zoek naar een freelancer die bij kan springen waar nodig en er mede voor zorgt dat projecten sneller afgerond kunnen worden. Ben je creatief, flexibel, beheers je Adobe en heb je ervaring met het maken van illustraties? Neem dan contact op met info@paperdreams.nl en hoor direct wat wij jou te bieden hebben!


magazijnmedewerker gezocht

Magazijnmedewerker

Ben jij op zoek naar een parttime of fulltime baan als magazijnmedewerker? Dan kan deze baan bij Paper Dreams zomaar eens iets voor jou zijn. Wij zijn altijd op zoek naar goede kandidaten die met veel enthousiasme aan het werk willen gaan! Als magazijnmedewerker zorg jij voor een net en georganiseerd magazijn en help je met het lossen van goederen en het verwerken van orders. Je steekt graag de handen uit de mouwen en je hebt er een hekel aan om de hele dag stil te zitten. Ben je daarnaast accuraat en flexibel, aarzel dan niet en informeer naar de beschikbare vacatures!


vacature administratief medewerker

Administratief medewerker

Ben jij op zoek naar leuke administratieve vacature? Informeer dan eens naar de openstaande vacatures bij Paper Dreams. Als administratief medewerker ondersteun je de administratie met taken als inboeken van facturen en inkomende goederen. De functie kan zowel parttime als fulltime uitgevoerd worden. Accuratesse en het discreet omgaan met klant- en personeelsgegevens zijn in deze functie een vereiste. In ons pand in Zwolle kom je terecht in een prachtig kantoor met leuke collega’s. Lijkt dit je wat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!