Hoera 18 jaar!

Men zegt altijd dat als je 18 wordt, je pas echt volwassen bent. Daarom is een 18e verjaardag voor de meesten dan ook reden voor een groot feest! Paper Dreams heeft de perfecte artikelen om er een leuk feestje van te maken, zoals bijvoorbeeld ballonnen met 18 jaar, slingers met 18 jaar en allerlei andere soorten feestversiering. Maar ook voor grappige cadeautjes kun je prima bij ons terecht. Wordt direct klant en ontdek onze feestelijke collectie.

18e verjaardag

  • Razendsnelle levering
  • Goede marges
  • 35 jaar ervaring
  • Eigen aanspreekpunt

Feestversiering 18 jaar

Het type feestversiering dat je zoekt pas je aan aan de grootte van het feest. Wordt de verjaardag thuis gevierd, dan volstaan leuke vlaggetjes 18 jaar, aangevuld met vrolijke ballonnen met 18 er op en een leuk huldeschild op bijvoorbeeld het raam. Ook bieden wij leuke ‘pas-op’ borden aan, die je voor de deur kunt zetten. Door het opvallende design zie je direct waar het feestje is. Wordt er groots uitgepakt en huur je een zaaltje? Dan heb je wellicht meer nodig en vul je het aan met een extra grote gevelvlag, party tape of een grote deurbanner.

Thema feestje voor je 18e verjaardag

Wil je graag een uniek feestje, kijk dan eens bij onze NEON collectie. In deze collectie vind je vlaggetjes, ballonnen, party tape, huldeschilden en zelfs onderzetters met als thema 18 jaar. Maar wat deze collectie uniek maakt is natuurlijk het design. De retro Neon kleuren op een zwarte achtergrond doen knallen er echt uit, en dat is natuurlijk net wat je wilt op een feest. Geef je liever een luxe feestje, dan zijn onze Gold/White en Rosegold/Black collecties zeker het bekijken waard. Zo is er voor ieder wat wils.

Feestversiering


Neon feestversiering

Gold/White en Rose/Black party decorations

Cadeau 18 jaar

Nu we je een groot aantal artikelen hebben aangedragen voor wat betreft de versiering voor een 18e verjaardag, kunnen we je nog een aantal suggesties doen voor een cadeau. Heeft de jarige geen specifieke wensen, ga dan eens voor een grappig cadeautje! Hoe vaak komt het wel niet voor dat je geen enkel idee hebt wat je moet geven voor een verjaardag? Juist dan komen onze leuke suggesties goed van pas. Zo geef je een leuk cadeau waarmee de jarige achteraf nog eens aan je denkt!

Verjaardag 18 jaar ideeën

Wat dacht je van een cadeau dat je elke dag gebruikt? Ga dan voor een grappige toiletrol met ‘hoera 18 jaar: eindelijk volwassen! Zo weet je zeker dat de jarige elke dag met een glimlach aan je denkt. Of misschien is shampoo wel een grappig idee. Dat is zeker niet afgezaagd, want als je de shampoo fles met 18 jaar goed bekijkt is deze verre van saai. Als de jarige van zoetigheid houdt, kun je de snoeptrommel met ’18 jaar, officieel volwassen!’ overwegen. Of misschien hou je het gewoon simpel en ga je voor een paar grappige sokken of leuke shot glaasjes!

Zet de 18 jarige in het zonnetje

Als je de feestversiering en het cadeau geregeld hebt, is het zaak om de jarige zich echt jarig te laten voelen. Dat bereik je door duidelijk te laten zien wie er jarig is, bijvoorbeeld met een leuk leeftijd t-shirt. Dit zwarte shirt met duidelijke rode opdruk 18 jaar laat direct zien wie er jarig is. Wil je het liever iets minder uitbundig, dan kun je de jarige een leuke party sjerp 18 jaar omhangen!

Feestelijke kleding 18 jaar

Onze feestelijke buttons zijn al jaren een succes in de feestartikelen branche. En dat is niet voor niks, want met deze buttons laat je precies zien hoe oud de jarige geworden is. Een sjiekere variant hierop zijn onze party rozetten. Ook deze zijn verkrijgbaar met diverse kroonleeftijden en zijn een leuke aanvulling op een feestelijke outfit.

Kaartje 18 jaar

Het kan natuurlijk zo zijn dat je een verjaardag mist, doordat je andere verplichtingen hebt zoals bijvoorbeeld een vakantie of werk. Of er breekt ineens een pandemie uit en je mag bij niemand meer op visite…wat doe je dan? Een leuk kaartje sturen! Gelukkig kan ook Paper Dreams hier mee helpen, want bij ons in het assortiment vind je verschillende soorten wenskaarten in verschillende stijlen, dus uiteraard ook voor een 18e verjaardag!

Kaartje 18e verjaardag

18 jaar worden is bijzonder, en daar past dan ook een bijzonder leuk kaartje bij. Heb je al eens bij onze champagne kaarten gekeken? Deze leuke uitklapbare kaart is prima geschikt om naar iemand die zijn 18e verjaardag viert te sturen. Liever een ander stijltje, ga dan voor een cartoon wenskaart of voor een van onze surprise cards. Wil je echt iets heel anders, ga dan voor de grappige gift cheque van Paper Dreams, en maak er zelf een leuke kadobon van!