Huwelijk

Misschien wel het belangrijkste feest van je leven, het huwelijk. Hier hoort natuurlijk ook de juiste versiering bij. Paper Dreams heeft een aantal exclusieve lijnen die ideaal zijn om te gebruiken bij een huwelijksfeest.

Exclusieve bruiloftsversiering

De mooiste dag van je leven wordt extra mooi met de feestversiering van Paper Dreams. Op een bruiloft zal de versiering uit de gold/white, rose/black of classy party lijnen zeker niet misstaan. Deze exclusieve lijnen hebben namelijk naast de bekende artikelen met leeftijden ook neutrale feestversiering voorzien van stars of bubbles. Deze ballonnen, vlaggenlijnen en swirls zullen elk huwelijk dan ook extra leuk maken!

Kijk daarnaast ook eens bij de wedding balloons, leuke ballonnen met het huwelijk als thema!

Versiering voor jubileum

Naast bruiloftsversiering vind je bij ons ook alles om een huwelijksjubileum extra feestelijk te maken. Ben je 12,5, 25, 40, 50 of 60 jaar getrouwd, dan vind je bij ons de juiste versiering. Denk hierbij aan leuke huldeschilden, die perfect zijn om op te hangen aan deur, raam of muur zodat iedereen ziet waar het feestje is. Ook de XXL gevelvlaggen zijn hier perfect voor. Vlaggenlijnen en ballonnen mogen natuurlijk ook niet ontbreken.