Vaderdag

Een stoer, leuk of lief cadeau vinden voor de beste papa van de wereld is gemakkelijk met onze producten! Verbreed het assortiment met deze schitterende artikelen, speciaal voor alle papa's. Deze producten vliegen over de toonbank rond Vaderdag maar ook de rest van het jaar zijn dit fantastische producten die goed verkopen. Voor moeders heeft Paper Dreams natuurlijk leuke Moederdag artikelen, en ook aan opa en oma is gedacht!

Leuk cadeau voor Vaderdag

Rondom Vaderdag wordt er altijd volop gezocht naar leuke cadeautjes voor papa. Kijk bijvoorbeeld eens bij ons assortiment met snoepproducten. Speciaal voor Vaderdag hebben wij enkele leuke cartoonmokken ontwikkeld. Deze zijn erg leuk om aan papa te geven, al dan niet gevuld met snoepjes. In plaats van een mok kun je hier natuurlijk ook één van onze leuke snoepblikjes of snoeptrommels voor gebruiken.

Liefdevolle artikelen voor Vaderdag

Artikelen met een lieve tekst doen het altijd goed. Paper Dreams heeft hier op ingespeeld door diverse leuke artikelen te ontwikkelen met hierop een liefdevolle tekst of spreuk. Denk hierbij aan onze wooden hearts, scented candles en starlights. Of ga voor een hart sleutelhanger speciaal voor papa! Is je vader een grappenmaker, ga dan voor een paar funny socks of onze fun shampoo.