Geboorte

Jongen of meisje, misschien zelfs allebei! Het vieren van een geboorte wordt extra feestelijk met deze producten. Iedereen laten weten dat er een kindje is geboren, is dus bij ons geen enkel probleem! Ontdek nu al onze producten met als thema geboorte.

Laat zien dat er een baby geboren is!

Als er een baby geboren is, wil je dat het liefste aan de hele wereld laten weten. Als je hiervoor onze grote gevelvlaggen, huldeschilden en window signs voor gebruikt, weet je in ieder geval zeker dat het opvalt! Zet daar een warning sign bij voor de voordeur met de aankondiging dat er een jongen of meisje geboren is en het kan niemand meer ontgaan.

Daarnaast is het natuurlijk leuk om het huis leuk te versieren met geboorteversiering. Met onze swirls, hanging deco, vlaggetjes en ballonnen ben je in één keer klaar. Het leuke is dat alle versiering bij elkaar past en je dus overal hetzelfde stijltje hebt hangen. Naast deze geboorteversiering vind je bij Paper Dreams ook versiering met als thema gefeliciteerd, wat natuurlijk ook prima te gebruiken is als versiering bij een geboorte.