Hoera 21 jaar!

Als er iemand 21 wordt, is dat reden voor een feestje. Of er nu groot feest wordt gevierd of dat het juist klein wordt gehouden, deze dag mag niet onopgemerkt voorbij gaan. Ook zie je steeds vaker dat er een diner wordt gegeven ter ere van een 21e verjaardag. Wat voor feest er ook gegeven wordt, Paper Dreams heeft de perfecte artikelen om er een leuk feestje van te maken. Of het nu leuke feestversiering is of grappige cadeautjes, bij ons vind je het allemaal!

21 jaar

  • Razendsnelle levering
  • Goede marges
  • 35 jaar ervaring
  • Eigen aanspreekpunt

Waar vier je een 21e verjaardag?

Wat voor feestversiering je zoekt, pas je aan aan de grootte van het feest. Wordt de verjaardag gewoon thuis gevierd, dan kom je al gauw terecht bij leuke vlaggetjes 21 jaar, aangevuld met vrolijke ballonnen en een leuk huldeschild op bijvoorbeeld het raam. Wordt er groots uitgepakt en huur je een zaaltje? Dan heb je wellicht meer nodig en vul je het aan met onderzetters, party tape of een grote deurbanner. Wil je graag een uniek feestje, ga dan voor de NEON collectie. In deze collectie vind je alle hierboven genoemde items, maar dan in een klassieke neon stijl die door dit design extra opvalt!

Etentje voor een 21e verjaardag

Tegenwoordig wordt er steeds vaker een etentje of chique diner gegeven ter ere van een 21e verjaardag. Voor de aankleding van een chique diner kun je terecht bij onze elegante lijn Gold/White en Rosegold/Black feestversiering. Deze artikelen stralen klasse uit, en vallen zeker niet uit de toon bij een diner. Moet het vooral een feestelijk etentje worden, pak dan weer groots uit. Speld de jarige een button of rozet op met 21 of hang een partysjerp om hem of haar heen, en iedereen ziet direct wie er jarig is. Dat aangevuld met leuke vlaggetjes en ballonnen zal er voor zorgen dat het een spetterend feest wordt!

Feestversiering

Neon party 21 jaar

De Neon feestversiering is bij ons een absolute bestseller. Deze producten in klassieke neon stijl maken een feestje net even anders dan anders. Omdat het assortiment zo uitgebreid is, kun je een kamer, zaaltje en elke andere denkbare locatie compleet aankleden met neon versiering!

Groot assortiment Neon feestartikelen

Neon valt op, en dat komt niet in de laatste plaats door de zwarte achtergrond gecombineerd met de felle kleuren. Als je ons assortiment bekijkt dan zul je zien dat je bij Paper Dreams terecht kunt voor het totaal plaatje. Neon folie ballonnen, vlaggetjes, onderzetters of slingers zijn perfect om een feestje van een unieke look te voorzien. Het nieuwe parade paardje binnen de neon collectie is de door banner. Een grote banner die op een (voor) deur bevestigd kan worden, waardoor iedereen direct kan zien wie er jarig is.

Neon feestversiering

Rose/Black en Gold/White party decorations

Cadeau voor een 21e verjaardag

Nu we je een groot aantal opties hebben gegeven voor wat betreft de versiering, kunnen we je nog een aantal suggesties doen voor wat betreft een cadeau. Heeft de jarige geen specifieke wensen, ga dan eens voor een ludiek cadeautje met een vleugje humor! Hoe vaak komt het wel niet voor dat je geen enkel idee hebt wat je moet geven voor een verjaardag? Juist dan komen deze leuke suggesties goed van pas. Zo geef je een leuk cadeau waarmee de jarige achteraf nog eens aan je denkt!

Ludieke cadeau artikelen

Wat dacht je van een cadeau dat je elke dag gebruikt? Ga dan voor een grappige toiletrol met ‘hoera 21 jaar: er is nog hoop! Zo weet je zeker dat de jarige elke dag met een glimlach aan je denkt. Of misschien is shampoo wel een leuk idee. Afgezaagd? Wel nee, want als je de shampoo fles met 21 jaar goed bekijkt is deze verre van saai. Als de jarige van zoetigheid houdt, kun je de snoeptrommel met ’21 jaar, dat werd tijd!’ overwegen. Of misschien hou je het gewoon simpel en ga je voor een paar grappige sokken!

Kaartje voor een 21 jarige

Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat je een verjaardag mist, doordat je andere verplichtingen hebt zoals bijvoorbeeld een vakantie of werk. Of er breekt plots een pandemie uit en je mag bij niemand meer op visite…wat doe je dan? Juist, je stuurt een leuke kaart! Gelukkig helpt Paper Dreams je hiermee, want bij ons in het assortiment vind je verschillende soorten wenskaarten in verschillende stijlen, dus uiteraard ook voor een 21e verjaardag!

Verjaardagskaarten 21 jaar

21 jaar worden is bijzonder, en daar past dan ook een bijzonder leuk kaartje bij. Heb je al eens bij onze surprise cards gekeken? Deze leuke uitklapbare kaart is prima geschikt om naar iemand die zijn 21e verjaardag viert te sturen. Liever een ander stijltje, ga dan voor de cartoon wenskaart of de kaart in de vorm van een verkeersbord. Wil je echt iets heel anders, ga dan voor de grappige gift cheque van Paper Dreams, en maak er zelf een kadobon van!