Wie zijn wij?

feestartikelen

Feestartikelen met een verhaal

Paper Dreams bedenkt en ontwikkelt in eigen beheer een uniek assortiment humoristische feestartikelen en leuke cadeau artikelen. Onze collectie onderscheidt zich al jaren in de gift branche en feestartikelen speciaalzaken, maar ook tuincentra, snoepwinkels en tabakszaken weten hun weg tot Paper Dreams inmiddels uitstekend te vinden.


ontwerpstudio

Eigen ontwerpstudio

Wij hebben onze eigen creatieve designers en ontwerpers in huis. Het team van Paper Dreams is zelf de ontwerper en fabrikant van alle cadeau- en feestartikelen, waardoor onze klanten altijd over een uniek assortiment beschikken. Wij kunnen snel schakelen en passen onze collectie dan ook aan de wensen van de klant aan.


artikelen in magazijn
magazijn

magazijn Paper Dreams

Ruim 30 jaar

Paper Dreams is in ruim dertig jaar uitgegroeid tot een belangrijke leverancier van cadeau artikelen, feestartikelen en wenskaarten. Wij gaan uit van eigen kracht en humor; eigenwijze artikelen lanceren waar uw klant niet omheen kan! Het assortiment kenmerkt zich door de kleurrijke ontwerpen en de professionele manier van presentatie.


nieuwe collectie

Verrassende en unieke collectie

Met regelmaat worden er nieuwe series uitgebracht, telkens weer verbijsterend origineel en uniek in design! Paper Dreams heeft zes vertegenwoordigers die met regelmaat uw winkel bezoeken, stuk voor stuk ervaren mensen die hun inzichten graag samen met u bespreken! Natuurlijk zijn alle fraaie nieuwe lijnen ook in onze showroom te bekijken.


Het team van Paper Dreams

Cain
Anton
Eduard
Xander

Jeremy

Wiger
Sander
Bjorn


Sven
Simone
Kevin

Jeroen
Ronald
Gerrit
Ineke

showroom Paper Dreams

Adresgegevens Paper Dreams

Paper Dreams
Eymerstraat 1
8013 RR Zwolle
Nederland
Route
Bel ons: +31 (0) 38 46 559 46