Hoera 65 jaar!

Er wordt iemand 65, tijd voor een feestje! 65 jaar worden is een hele prestatie, en daarom is er alle reden om eens flink uit te pakken. Een feest met alles erop en eraan, compleet met leuke feestversiering zoals vlaggetjes en ballonnen. Bij groothandel Paper Dreams vind je alle feestartikelen die je nodig hebt voor een geslaagd feest. Tevens vind je bij ons grappige cadeautjes voor een 65 jarige.

65e verjaardag

  • Razendsnelle levering
  • Goede marges
  • 35 jaar ervaring
  • Eigen aanspreekpunt

Feestversiering 65e verjaardag

Leuke feestversiering 65 jaar

Feestversiering voor een 65 jarige is er in vele verschillende soorten. Natuurlijk hang je leuke ballonnen en vlaggetjes op voorzien van het getal 65, maar ook een grote gevelvlag, een warning sign en huldeschild mogen niet ontbreken. En zorg ervoor dat de 65 jarige een bijpassende button of rozet draagt, zodat iedereen kan zien wie de jarige is! Of het feest nu thuis wordt gehouden of dat er een zaaltje wordt afgehuurd, Paper Dreams heeft meer dan voldoende mogelijkheden om elk denkbare feest locatie te voorzien van feestversiering.

Proost op je 65e!

Als er iemand 65 wordt, dan moet er natuurlijk geproost worden! Speciaal daarvoor heeft Paper Dreams een aantal leuke borrelaccessoires ontworpen, die simpelweg niet mogen ontbreken op een party. Is de jarige een bierdrinker, verras degene dan met een eigen bierpul of magnetische bieropener. Houdt degene meer van wijn, ga dan voor een leuke bottle gift bag waarmee je een fles wijn leuk aan kunt kleden. Als je er dan ook nog eens voor zorgt dat de drank op het feestje wordt geserveerd op een dienblad met 65 jaar, dan is het feestje compleet!

Bij 65 worden hoort een borrel


Wat geef je een 65 jarige

Een cadeau geven aan een 65 jarige is erg lastig. Ben je op zoek naar een cadeautje met een vleugje humor, dan bieden wij de helpende hand. Want 65 jaar worden is natuurlijk een hele prestatie, maar het biedt ook meer dan voldoende ruimte voor een grap. Zo hebben we bijvoorbeeld toiletpapier dat in het teken staat van 65 worden, maar ook grappige shampoo of een paar sokken. Ook een Delfts blauw tegeltje met 65 als thema mag natuurlijk niet ontbreken.

Groothandel Paper Dreams

Paper Dreams heeft als groothandel nog veel meer te bieden. Naast ons omvangrijke assortiment met diverse thema’s en artikelen voor elke gelegenheid, zorgen wij ook voor een razendsnelle levering. Want bestellingen die op werkdagen voor 15:00u gedaan worden, gaan dezelfde dag de deur nog uit. Bij ons ben je tevens verzekerd van uitstekende marges en kun je persoonlijk bezoek krijgen van jouw eigen vertegenwoordiger.

Ludiek cadeau voor een 65 jarige

Kijk hier ook eens