Bedankt!

Bedankt, hoe vaak wordt dat woord wel niet uitgesproken? Bedankt voor je hulp, bedankt voor je inzet, er zijn genoeg redenen te bedenken om iemand te bedanken. Een bedankje krijgt extra waarde met een klein cadeautje zoals een snoepblik of sfeervolle starlight met bedankt erop. En natuurlijk blijft een bedank kaartje sturen ook altijd populair. Paper Dreams heeft daarom een leuk assortiment artikelen samengesteld die in het teken staan van iemand bedanken.

bedankt

  • Razendsnelle levering
  • Goede marges
  • 35 jaar ervaring
  • Eigen aanspreekpunt

Ludieke bedankjes

Grappig bedankt cadeautje

Iemand bedanken kan natuurlijk op verschillende manieren. Vaak zit degene eigenlijk helemaal niet op een cadeautje te wachten, dus is het des te leuker om een cadeau met een knipoog te geven. Een koffie liefhebber krijgt zijn of haar eigen koffiemok met bedankt, en een echte snoepkont kun je blij maken met een snoeptrommel, candy bucket of blikje. Helemaal leuk wordt het als je deze bedankjes vult met snoepjes, die op hun beurt weer voorzien zijn van unieke snoepverpakking met bedankt er op. Als de boodschap dan nog niet duidelijk is…!

Sfeervol bedankje voor in huis

Bedankjes met een kwinkslag zijn leuk om te geven, maar in sommige gevallen niet op zijn plaats. Ook daaraan hebben we bij Paper Dreams gedacht. In onze collectie vind je dan ook diverse sfeervolle artikelen die erg leuk zijn om in huis neer te zetten. Niet alleen geef je hiermee aan dat je de ontvanger dankbaar bent, ook zorg je er voor dat degene elke keer even aan je denkt als hij of zij het cadeautje weer ziet. In de herfst en wintermaanden zijn de Starlights bijvoorbeeld leuk om te geven, terwijl de snoeppotten, trommels en verpakkingen altijd een goed idee zijn.

Sfeervolle bedankjes


Een leuk bedankkaartje

Een kaartje sturen als bedankje, dat heeft iedereen wel eens gedaan. Er zijn dan ook veel verschillende aanbieders in bedankkaartjes. Paper Dreams probeert zich echter te onderscheiden qua design, zoals bijvoorbeeld te zien is bij onze Gold white cards. Onze wenskaarten zien er vervolgens weer heel anders uit, want deze zijn namelijk voorzien van een leuke cartoon. De wenskaarten zijn al jarenlange bestsellers in boekenwinkels.

Groothandel Paper Dreams

Als groothandel heeft Paper Dreams nog veel meer te bieden. Naast ons grote assortiment met diverse thema’s en producten voor elke gelegenheid, zorgen wij ook voor een razendsnelle levering. Bestellingen die op werkdagen voor 15:00u gedaan worden, gaan dezelfde dag de deur nog uit zodat je ze snel in huis hebt. Bij ons ben je ook verzekerd van uitstekende marges en als je wilt kun je persoonlijk bezoek krijgen van jouw eigen vertegenwoordiger. Kortom, meer dan voldoende reden om klant te worden!

Grappige bedankkaartjes