Hoera 40 jaar!

Als je 40 wordt is tijd voor een feestje! Niet iedereen vind het even leuk om 40 te worden. Een extra reden om eens flink uit te pakken voor de jarige. Bij groothandel Paper Dreams vind je alle feestartikelen die je nodig hebt voor een geslaagd feest voor een 40 jarige. Ook voor cadeautjes voor iemand die 40 wordt kun je bij ons terecht!

40e verjaardag

  • Razendsnelle levering
  • Goede marges
  • 35 jaar ervaring
  • Eigen aanspreekpunt

Feestversiering 40e verjaardag

Leuke feestversiering 40 jaar

Feestversiering voor een 40 jarige is er in vele verschillende soorten. Natuurlijk hang je leuke ballonnen en vlaggetjes op voorzien van het getal 40, maar ook een grote gevelvlag, een pas-op bord en huldeschild mogen niet ontbreken. En zorg ervoor dat de 40 jarige een bijpassende button of party rozet draagt, zodat iedereen kan zien wie de jarige is! Of het feest nu thuis wordt gehouden of dat er een zaaltje wordt afgehuurd, Paper Dreams heeft meer dan voldoende mogelijkheden om elk denkbare feest locatie te voorzien van feestversiering.

Classy party op je 40e!

Als er iemand 40 wordt, dan zijn er meer dan voldoende artikelen om het huis of afgehuurde zaaltje te versieren. Tegenwoordig zijn ook thema party’s erg in, en Paper Dreams heeft hier op ingespeeld door haar Classy lijn te introduceren, voor feestjes waar de klasse vanaf druipt. Van ballonnen, vlaggetjes en paper fans tot tafel confetti en cocktail prikkers, je vind in deze collectie alles om een leuk ‘classy’ feestje te geven. Door het unieke design valt deze feestversiering ook nog eens extra op waardoor de jarige zich écht jarig voelt.

Classy Party!


Wat geef je een 40 jarige

Een cadeau geven aan een 40 jarige kan best lastig zijn. Ben je op zoek naar een cadeautje met een vleugje humor, dan ben je bij ons aan het goede adres. Zo hebben we bijvoorbeeld toiletpapier dat in het teken staat van 40 worden voor zowel een man als een vrouw, maar ook grappige shampoo of een leuke geurkaars of snoeptrommel. Zo is er meer dan genoeg te bedenken als cadeau voor een 40 jarige.

Proost op je 40e verjaardag!

Bij een feestje hoort natuurlijk een borrel! Hoe leuk is het dan dat je ook allerlei grappige borrelaccessoires hebt liggen die in het teken staan van 40 worden. Een eigen bieropener, bierviltjes of een leuk drankspel, ons drinkmaster game. Dit spel heeft een rond speelkleed, dat perfect op een statafel past. Zo heb je altijd een origineel cadeau, en je gasten worden nog vermaakt ook!

Leuke cadeautjes voor een 40 jarige

Feestkleding 40 jaar

Als je de versiering voor een feestje op orde hebt, het cadeautje is geregeld, dan is er eigenlijk nog maar een ding over. En dat is namelijk om er voor te zorgen dat degene die zijn 40e verjaardag viert direct wordt herkend! Dit kun je doen met een feestelijke sjerp, rozet of een paar sokken met 40!

Vrolijke kaart voor de 40 jarige

Wordt er iemand 40 die je kent maar woont degene erg ver weg, dan is een kaart sturen natuurlijk dé manier om de jarige te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Paper Dreams heeft en paar leuke wenskaarten in het assortiment, waarmee je de jarige op een leuke wijze kunt feliciteren.

Feestelijke kleding en kaarten