Party Curtains

De party curtains uit de Basic collectie van Paper Dreams mogen eigenlijk niet ontbreken op een feestje. Ze zijn verkrijgbaar in tien verschillende kleuren en een rainbow variant. De afmeting van deze feestelijke gordijnen is 2 meter lang bij 1 meter breed, wat ze perfect geschikt maakt voor decoratie aan een muur, deurpost of als achtergrond bij een photobooth.

De party curtains zijn multifunctioneel

Vanwege de afmeting van deze feestelijke gordijnen, zijn ze voor meerdere gelegenheden te gebruiken. Ze aan een muur of deurpost bevestigen ligt voor de hand, en zorgt ervoor dat een ruimte extra feestelijk wordt. Een andere manier om deze party curtains te gebruiken, is bij een photobooth. Hang één of meerdere van deze curtains op en creëer een perfecte plek waar een leuke foto kan worden genomen. Omdat ze te verkrijgen zijn in verschillende kleuren, kun je eindeloos variëren.

Combineer party curtains met meer decoraties

De party curtains uit onze Basic collectie zijn perfect om te combineren met andere feestversiering. Zo zijn er vlaggenlijnen en ook grote cijferballonnen te verkrijgen in dezelfde kleur, zodat een feestje in stijl aan te kleden is. Weet je niet precies hoe je deze collectie kunt presenteren in de winkel en wil je hierover graag advies, dan staan wij voor je klaar. Neem dan contact op met de klantenservice of jouw vertegenwoordiger!