Sweet 16 party!

Dit fenomeen komt, hoe kan het ook anders, overgewaaid vanuit Amerika. Als er daar iemand 16 wordt, geven ze een feestje met veel glitter en glamour. Inclusief dure kleren, dure cadeaus en over de top feestversiering. Zo extreem is het in Nederland nog niet, maar steeds meer zestienjarige meiden willen ook hier een leuk feestje geven. Daarom heeft Paper Dreams alvast een leuke selectie van artikelen gemaakt die in het teken staan van een Sweet Sixteen party!

Sweet 16

  • Razendsnelle levering
  • Goede marges
  • 35 jaar ervaring
  • Eigen aanspreekpunt

Sweet 16 party voor meiden

Als je aan een Sweet 16 party voor meiden denkt, dan kom je qua aankleding al gauw uit op roze! Deze vrolijke, vrouwelijke kleur is dan ook veelal verwerkt in onze feestversiering die speciaal gemaakt is voor een Sweet 16 feest. Zet de kamer, het zaaltje, of het hele buitenterrein af met party tape, hang roze party vlaggen en party ballonnen op, plak een huldeschild op de ramen of de deur en zet een warning sign neer zodat iedereen ziet waar het feestje is. En dat alles met overal het getal 16 duidelijk aanwezig natuurlijk! Op deze manier heb je de perfecte aankleding voor het feest. Denk daarbij nog leuke feestkleding geheel in stijl en het feestje kan beginnen!

Waar vier je een Sweet 16?

Heb je zelf alle ruimte, dan kan je een Sweet 16 party prima thuis vieren, maar anders is een mooie locatie ook een goede optie. Denk hierbij aan een clubhuis van een sportvereniging of een buurthuis. Dit is vaak betaalbaar en alle faciliteiten zijn aanwezig voor een grote groep. Bijkomend voordeel is dat je thuis geen last hebt van de troep (of geluidsoverlast). Een andere leuke optie in de zomer is een prachtig glamourfeest in de tuin, mits je daar voldoende ruimte hebt natuurlijk. En om de versiering en aankleding hoef je het niet te laten, want de Sweet 16 party artikelen van Paper Dreams zijn voorzien van een laagje plastic, zodat ze ook prima buiten te gebruiken zijn.

Themafeest Sweet 16

Heb je iets anders te vieren? Paper Dreams heeft nog veel meer!