Hoera 25 jaar!

Een 25e verjaardag is vaak net wat specialer dan een andere verjaardag. 25 jaar is een echte kroonleeftijd en dat mag gevierd worden! Paper Dreams heeft de ideale artikelen om er een extra leuk feestje van te maken, zoals ballonnen met 25 jaar, slingers met 25 jaar en nog veel meer soorten feestversiering. Maar ook voor ludieke cadeautjes kun je prima bij ons terecht. Nog geen klant bij Paper Dreams? Dien dan direct je aanvraag in!

25e verjaardag versiering

  • Razendsnelle levering
  • Goede marges
  • 35 jaar ervaring
  • Eigen aanspreekpunt

Feestversiering 25 jaar

Het soort feestversiering dat je zoekt wordt natuurlijk aangepast aan de grootte van het feest. Wordt de verjaardag thuis in besloten kring gevierd, dan volstaan leuke vlaggetjes 25 jaar, aangevuld met vrolijke ballonnen met 25 er op of een leuk huldeschild op het raam. Maar kijk ook eens bij onze ‘pas-op’ borden, die je voor de deur kunt zetten. Door het opvallende design ziet iedereen dat er iemand 25 jaar geworden is. Wordt er groots uitgepakt en huur je een zaaltje om het feest te vieren? Dan heb je wellicht meer nog meer versiering nodig en vul je het aan met een extra grote gevelvlag, party tape of een grote window sign.

Thema feestje voor je 25e verjaardag

Wil je graag een uniek thema feest geven, kijk dan eens bij onze Classy collectie. In deze collectie vind je vlaggetjes, ballonnen, paper fans, swirls en zelfs cocktail prikkers met als thema 25 jaar. Maar wat deze collectie uniek maakt is natuurlijk het design. De goud/zwarte kleuren knallen er echt uit, en dat is natuurlijk net wat je wilt op een feestje. Geef je liever een chique feestje, dan zijn onze Gold/White en Rose/Black collecties zeker de moeite van het bekijken waard. Zo is er voor ieder wat wils, of het feest nu groot gevierd wordt of bijvoorbeeld alleen voor familie.

Feestversiering


Gold/White en Rose/Black party decorations

Classy party versiering 25e verjaardag

Cadeau 25 jaar

Versiering voor een 25e verjaardag is bij ons dus genoeg te vinden, maar heb je al nagedacht voor een cadeau? Als de jarige geen specifieke wensen heeft, ga dan eens voor een ludiek cadeau! Hoe vaak komt het wel niet voor dat je geen idee hebt wat je moet geven voor een verjaardag? Juist dan komen onze grappige suggesties goed van pas. Zo geef je een leuk cadeau waarmee de jarige achteraf nog eens aan je denkt, na bijvoorbeeld een slok koffie uit een leuke mok of een bezoekje aan het toilet…

Verjaardag 25 jaar ideeën

Wat dacht je van een cadeau dat je elke dag gebruikt? Ga dan voor een grappige toiletrol met ‘hoera 25 jaar! Zo weet je zeker dat de jarige elke dag even aan je denkt. Of misschien is shampoo wel een grappig idee. Dat is zeker niet afgezaagd, want als je de shampoo fles met 25 jaar goed bekijkt is deze verre van saai. Als de jarige van zoetigheid houdt, kun je de snoeptrommel met ’25 jaar, gefeliciteerd’ overwegen. Of misschien hou je het gewoon simpel en ga je voor een paar funny socks of leuke snoepverpakking!

Zet de 25 jarige in het zonnetje

Als de feestversiering en het cadeau geregeld is, is het zaak om de jarige zich echt jarig te laten voelen. Dat kun je bereiken door duidelijk te laten zien wie er jarig is, bijvoorbeeld met een leuke feestelijke button. Deze buttons met opdruk 25 jaar laten direct zien wie er jarig is. Wil je het liever iets minder uitbundig, dan kun je de jarige een leuke party rozet 25 jaar opspelden!

Feestelijke kleding 25 jaar

Onze feestelijke buttons zijn al jaren een succes in de feestartikelen branche. En dat is niet voor niks, want met deze buttons laat je precies zien hoe oud de jarige geworden is. Een sjiekere variant hierop zijn onze party rozetten. Ook deze zijn verkrijgbaar met diverse kroonleeftijden en zijn een leuke aanvulling op een feestelijke outfit.

Kaartje 25 jaar

Het kan natuurlijk zo zijn dat je een verjaardag mist, doordat je andere verplichtingen hebt zoals bijvoorbeeld een vakantie of werk. Of er breekt ineens een pandemie uit en je mag bij niemand meer op visite…wat doe je dan? Een leuk kaartje sturen! Gelukkig kan ook Paper Dreams hier mee helpen, want bij ons in het assortiment vind je verschillende soorten wenskaarten in verschillende stijlen, dus uiteraard ook voor een 25e verjaardag! Daarnaast vind je voor veel meer kroonleeftijden een leuk assortiment, zoals bijvoorbeeld een 30e verjaardag.

Borrelaccessoires 25e verjaardag

25 jaar worden is bijzonder, en daar passen dan ook leuke borrelaccessoires bij. Heb je al eens bij onze bieropeners gekeken? Deze leuke bieropeners zijn magnetisch en kunnen daardoor op een handige plek zoals bij de koelkast opgehangen worden, klaar voor gebruik. Voor de echte bierdrinkers zijn er leuke bierviltjes met opdruk 25 jaar te verkrijgen. Iets leuks doen op een 25e verjaardag? Zorg voor een statafel en leg ons leuke Drinkmaster spel neer! Als de jarige zich nu nog niet jarig voelt…