Hoera 60 jaar!

60 jaar worden doe je niet elke dag. Wij vinden een 60e verjaardag meer dan voldoende reden om eens flink uit te pakken. Bij groothandel in feestartikelen Paper Dreams vind je alle feestartikelen die je nodig hebt voor een geslaagde 60e verjaardag. En bij een feestje horen cadeaus! Ook die zijn meer dan voldoende te vinden in onze webshop. Je vind bij ons humoristische artikelen voor een 60 jarige, voor zowel een man als een vrouw. Kijk verder voor ons ruime aanbod.

60e verjaardag

  • Razendsnelle levering
  • Goede marges
  • 35 jaar ervaring
  • Eigen aanspreekpunt

60e verjaardag versiering

Feestversiering 60e verjaardag

60e verjaardag versiering is er in vele verschillende soorten. Op deze pagina vind je alle feestartikelen die een feestje voor een 60 jarige compleet maken. Maak er een rose/black Party van door alle artikelen uit de rose/black lijn te bestellen. Geen fan van rose/black, dan zijn er voldoende andere feestelijke artikelen. Laat aan de buitenkant van het huis alvast zien dat er iemand jarig is. Dit doe je door een leuk huldeschild op te hangen aan het raam of de deur, maar nog opvallender zijn onze extra grote gevelvlaggen. Speld vervolgens de jarige een grappige button of rozet op, en het feestje is klaar om te beginnen!

60 jaar: Gefeliciteerd!

Een feestje voor een 60 jarige is natuurlijk speciaal. Daarom zie je in de praktijk vaak dat er speciaal voor deze gelegenheden een zaaltje of andere ruimte wordt afgehuurd. Hier kunnen de gasten dan feestelijk worden onthaald. Onze party ballonnen en party vlaggetjes zijn dan natuurlijk uitermate geschikt om het extra feestelijk te maken. Daarnaast is het een erg leuk idee om met party tape de feestzaal te markeren. Met dit afzetlint geef je duidelijk aan waar het feestje is. Voor de deur van het zaaltje zet je tot slot een ‘pas op’ bord, zodat iedereen die komt direct ziet waar het feestje is. En gaat u voor luxe, kies dan onze gold/white, rose/black of Classy collectie!

Gold/white en rose/black collectie

60e verjaardag cadeau humor

60 jaar cadeau met humor

Een cadeau geven aan een 60 jarige is erg lastig. Ben je op zoek naar een cadeautje met humor, dan bieden wij de helpende hand. Want 60 jaar worden is natuurlijk een prachtige prestatie, maar het biedt ook meer dan voldoende ruimte voor een grap. Zo hebben we bijvoorbeeld toiletpapier dat in het teken staat van 60 worden, maar ook grappige shampoo voor man en vrouw of een paar sokken. Een leuke cartoonmok doet het ook altijd goed, net als onze leuke borrelaccessoires. En kun je er niet bij zijn, stuur dan een leuke kaart!

Groothandel Paper Dreams

Paper Dreams geeft u als groothandel vele voordelen. Naast ons ruime assortiment met diverse thema’s en artikelen voor elke feestelijke gelegenheid, zorgen wij ook voor een supersnelle levering. Want bestellingen die op werkdagen voor 15:00u gedaan worden, gaan dezelfde dag de deur nog uit. Bij ons vind je kado -en feestartikelen met een uitstekende marge en ben je verzekerd van een goede service. Nog geen klant van Paper Dreams? Meld je dan vlug aan met onderstaande button. Naast artikelen voor een 60e verjaardag vind je bij ons nog veel meer, artikelen voor een 40e of 65e verjaardag bijvoorbeeld!