Leuke snoepartikelen

Paper Dreams heeft voor een snoep, zoetwaren, -of delicatessenwinkel een unieke collectie snoepartikelen samengesteld. Snoeppotten, snoeptrommels, maar ook leuke snoepverpakkingen mogen niet ontbreken.

snoepartikelen
  • Razendsnelle levering
  • Uniek assortiment
  • 35 jaar ervaring
  • Eigen aanspreekpunt

Snoepblik met tekst

De snoepblikjes van Paper Dreams zijn voorzien van allerlei leuke teksten, in combinatie met een grappige cartoon. Dit geeft de blikjes een vrolijke uitstraling, waardoor ze extra goed opvallen in uw winkel.

Snoepblikjes zelf vullen

De snoepblikjes zijn uitermate geschikt om cadeau te geven, helemaal als ze gevuld zijn natuurlijk! Laat uw klanten naar eigen smaak de snoepblikjes vullen, zodat er een mooi persoonlijk cadeau ontstaat.

Diverse leuke snoepblikjes

Kado snoepverpakkingen

Wat is er nou leuker dan iemand die van snoep houdt, snoepjes aan te bieden in een speciale verpakking! Paper Dreams heeft een uitgebreid assortiment snoepverpakkingen, waar alle gangbare toffee-model snoepjes in verpakt kunnen worden.

Snoepverpakking voor elk thema

Een snoeppot met snoepjes die verpakt zijn met als thema Abraham, Sarah of bedankt, of juist een snoepblik met allemaal diverse snoepverpakkingen? Door de ruime keuze in ons assortiment is dit allemaal mogelijk! Kies direct de leukste uit.

Bekijk onze snoepverpakkingen

Snoeptrommel met cartoon

Zijn de snoepblikjes niet groot genoeg, dan kunt u terecht bij ons assortiment snoeptrommels. Deze zijn een slag groter, wat natuurlijk betekend dat er meer snoep in kan! De vrolijke kleuren en de grappige cartoon maken van deze snoeptrommels een blijvertje! De snoeptrommels zijn er voor elke gelegenheid. Snoeptrommels met kroonleeftijden, speciaal voor familieleden of gewoon zomaar, alles is mogelijk. Koop direct het volledige display en haal de 40 bestsellers direct i

Cartoonmok met thema

Wat ook een erg leuk cadeau is en dus ideaal voor in een snoepwinkel, dat zijn onze cartoonmokken. De naam zegt het eigenlijk al, het zijn mokken voorzien van een grappige cartoon in het teken van een kroonleeftijd of een bijzonder thema, zoals zwemdiploma, welkom thuis, Pensioen enzovoorts. De cartoonmokken zijn erg leuk om te vullen met snoep of drop en zijn ook op deze fraaie manier te presenteren in een snoepwinkel. Fan van deze kleurrijke mokken? Haal dan het volledige display in huis!

Onze grote snoeptrommels