Leuke snoepartikelen

Paper Dreams heeft voor een snoep, zoetwaren, -of delicatessenwinkel een unieke collectie snoepartikelen samengesteld. Snoeppotten, snoeptrommels, maar ook leuke snoepverpakkingen mogen niet ontbreken.

snoepartikelen
  • Razendsnelle levering
  • Uniek assortiment
  • 35 jaar ervaring
  • Eigen aanspreekpunt

Snoepblik met tekst

De snoepblikjes van Paper Dreams zijn voorzien van allerlei leuke teksten, in combinatie met een grappige cartoon. Dit geeft de blikjes een vrolijke uitstraling, waardoor ze extra goed opvallen in uw winkel.

Snoepblikjes zelf vullen

De snoepblikjes zijn uitermate geschikt om cadeau te geven, helemaal als ze gevuld zijn natuurlijk! Laat uw klanten naar eigen smaak de snoepblikjes vullen, zodat er een mooi persoonlijk cadeau ontstaat.

Diverse leuke snoepblikjes

Leuke glazen snoeppotten

De glazen snoeppotten van Paper Dreams zijn al vele jaren een bestseller. Het leuke aan deze snoeppotten is dat ze van glas zijn, zodat je kan zien wat er in zit. Gevuld met bijvoorbeeld vrolijk gekleurde snoepjes geeft een glazen snoeppot dan ook direct een verrukkelijke uitstraling!

Snoeppot met tekst

De snoeppotten hebben elk hun eigen tekst, zodat er voor elke gelegenheid wel een geschikte te vinden is. Dit maakt deze snoeppotten tot een gewild cadeau voor papa, mama, speciale verjaardagen of gewoon voor een echte snoepkont!

Een greep uit ons assortiment snoeppotten

Kado snoepverpakkingen

Wat is er nou leuker dan iemand die van snoep houdt, snoepjes aan te bieden in een speciale verpakking! Paper Dreams heeft een uitgebreid assortiment snoepverpakkingen, waar alle gangbare toffee-model snoepjes in verpakt kunnen worden.

Snoepverpakking voor elk thema

Een snoeppot met snoepjes die verpakt zijn met als thema Abraham, Sarah of bedankt, of juist een snoepblik met allemaal diverse snoepverpakkingen? Door de ruime keuze in ons assortiment is dit allemaal mogelijk! Kies direct de leukste uit.

Bekijk onze snoepverpakkingen

Snoeptrommel met cartoon

Zijn de snoepblikjes niet groot genoeg, dan kunt u terecht bij ons assortiment snoeptrommels. Deze zijn een slag groter, wat natuurlijk betekend dat er meer snoep in kan! De vrolijke kleuren en de grappige cartoon maken van deze snoeptrommels een blijvertje!

Snoeptrommel met thema

De snoeptrommels zijn er voor elke gelegenheid. Snoeptrommels met kroonleeftijden, speciaal voor familieleden of gewoon zomaar, alles is mogelijk. Koop direct het volledige display en haal de 40 bestsellers direct in huis!

Onze grote snoeptrommels

Ook leuk voor in uw snoepwinkel