Op zoek naar tuincentrum producten?

Word klant en profiteer van het unieke assortiment van Paper Dreams. Als tuincentrum groothandel hebben wij van alles te bieden zoals sfeerkaarsjes, leisteen bordjes en wenskaarten.

Tuincentrum

  • Razendsnelle levering
  • Goede marges
  • 35 jaar ervaring
  • Eigen aanspreekpunt

Sfeervolle tuincentrum producten

Artikelen inkopen voor een tuincentrum kan lastig zijn. Natuurlijk wil je uniek zijn, maar ook sfeer, diversiteit en een goede marge is belangrijk. Maak daarom eens kennis met het assortiment van Paper Dreams. Wij hebben een leuke collectie samengesteld, en onze artikelen zullen een warme sfeer in jouw tuincentrum creëren. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze star lights, scented candles en onze home deco artikelen!

Artikelen met humor

Wij vinden naast sfeer ook humor belangrijk. In onze collectie zijn dan ook een groot aantal artikelen met een knipoog te vinden. Onze collectie wenskaarten en cartoonmokken hebben daarom een groot aantal artikelen met een knipoog. Naast humoristische artikelen mag ook ons assortiment voor de dierenliefhebber niet ontbreken. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze leisteen bordjes met dieren?

Ons aanbod

De topproducten

Voordelen groothandel

Klant worden van Paper Dreams doe je niet alleen voor de leuke producten. Er zijn namelijk nog veel meer voordelen van het bestellen bij ons. Orders die op werkdagen voor 15:00 uur geplaatst worden, versturen wij dezelfde dag, zodat je het de volgende dag al kunt verwachten. Daarnaast werken wij met unieke marges, zodat onze producten voordelig aan te schaffen zijn. Een ander groot voordeel is dat wij het meeste denkwerk al hebben gedaan, en displays hebben samengesteld met onze bestsellers. Als je een display besteld, weet je dus zeker dat je direct alle topproducten in de winkel kunt plaatsen!

Eigen aanspreekpunt

Paper Dreams heeft niet alleen een vriendelijke klantenservice, ook bieden wij de luxe dat er, indien gewenst natuurlijk, een vertegenwoordiger bij je langskomt in het tuincentrum. Onze vertegenwoordigers voorzien je van advies, productinformatie, acties, en kunnen je adviseren over displays. Onze jarenlange ervaring in deze branche heeft ons geleerd dat displays verreweg de beste resultaten opleveren qua verkoop. De displays worden geleverd met een kopkaart in de stijl van de producten, zodat deze echt de aandacht trekken. En heb je geen tijd voor bezoek, dan kun je natuurlijk altijd in onze webshop terecht!

Top in een tuincentrum

Out of the box